Arhitecți și Constructori

Colaborarea cu PVE poate reduce stresul, costurile și efortul de a găsi liftul rezidential potrivit pentru cerințele dumneavoastră.

Ne mândrim cu faptul că oferim tot ceea ce au nevoie arhitecților și proiectanților.

Lucrul cu PVE

Oferim consultanță cu privire la aplicarea produselor noastre, furnizând toate documentele de specificații importante, mostre, literatură și desene tehnice pentru consultare și planificare.

PVE va fi partenerul dvs. pe tot parcursul procesului, de la concept – până la finalizarea proiectului, oferind îndrumare și asistență de specialitate.

Putem participa la vizite la fața locului și la întâlniri de proiectare, dacă este cazul, pentru a explica care dintre ascensoarele noastre ar fi cele mai potrivite.

Ascensoarele PVE combină stilul cu performanța și respectă toate reglementările corespunzătoare.

Directiva privind echipamentele tehnice 2006/42/CE

Directiva privind compatibilitatea electromagnetică 2004/108/CE

Documentație pentru arhitecți și constructori

Dacă sunteți arhitect, companie de construcții, designer de interior și/sau orice alt profesionist, aici puteți găsi desene de plan ale ascensoarelor noastre pneumatice, care pot fi descărcate și utilizate pentru a specifica și proiecta noi soluții de acces. Dacă nu găsiți informațiile de care aveți nevoie sau dacă aveți nevoie de un fișier .dwg, vă rugăm să ne contactați și vi-l vom trimite.

Avem o echipă excelentă dedicată să vă asiste în procesul de planificare, proiectare, montaj. Vă putem răspunde la întrebări și vă putem oferi toate informațiile de care aveți nevoie atunci când vă alegeți oricare din ascensoarele PVE. Contactati-ne la nr de tel. +40 773 369 042 sau trimiteți un e-mail la contact@pvelifturiromania.ro

Broșură

Culori și finisaje

Tipuri de instalări

Dosar Model PVE 30

Dosar Model PVE 37

Dosar Model PVE 52

Schițe

Schiță PVE 30

Schiță PVE 37

Schiță PVE 52

Altele

Schiță PVE 30

Schiță PVE 37

Schiță PVE 52

Altele

Multimedia

Aici puteți găsi videoclipuri și imagini cu ascensoarele noastre pneumatice.

Video

Vrei să afli mai multe?

Solicită o ofertă
Contactează-ne și spune-ne care model de ascensor pneumatic este mai potrivit pentru nevoile tale de dimensiuni și funcționalitate și câte opriri/uși ai nevoie.
Echipele noastre tehnice și comerciale te vor ajuta cu plăcere.